Over De Troyer NV

U bent hier : Home / Over De Troyer NV

Fish is our business

Het bedrijf is opgericht in 1972 door Eric De Troyer. Sinds 1996 staat de tweede generatie aan het roer onder leiding van Stefan Van Sande. Vanuit een ultramodern gebouw in Aalst van ruim 5.000 m2 leveren we een groot assortiment aan dagverse vis. De Troyer is onderdeel van Cornelis Vrolijk.

De Troyer voorziet een gevarieerd aanbod dat just-in-time wordt geleverd. Gedreven medewerkers noteren dagelijks de bestellingen en in de loop van de volgende dag vindt de levering bij de klant plaats.

Uitgebreide kennis van de markt

Onze locatie in Erembodegem van meer dan 5.000 m2 werkruimte schept de mogelijkheid de klant een zeer ruim assortiment van dagverse vis aan te bieden. Dagelijks kopen we verse vis aan op diverse locaties: Zeebrugge, IJmuiden, Scheveningen, Thyboron, Schotland, Boulogne… Het verloop van de veiling wordt van dichtbij gemonitord, opdat we de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Onze ervaren fileerders versnijden de brutovis tot mooie porties, opnieuw met het oog op een kwalitatief eindproduct.

De Troyer kiest resoluut voor een persoonlijke aanpak met al haar B2B-klanten. Een team van salesmedewerkers zorgt voor een vlot verloop van de bestelling en bouwt bovendien aan een duurzame vertrouwensrelatie. U kan hen steeds bereiken via mail op sales@detroyer.be of via het telefoonnummer 053/60.72.81.

Onze departementen

  • Stefan Van Sande Stefan.Van.Sande@detroyer.be

    Hoofd boekhouding: Ann De Rop finance@detroyer.be

  • De Troyer combineert steeds de kwaliteitsbeoordelingen van de visafslag met een controle ter plaatse. Zowel in Zeebrugge, Stellendam, IJmuiden, Scheveningen, Thyboron (Denemarken) hebben wij ervaren mensen ter plaatse. Zij overleggen ruim voor de afslag met het thuisfront over de producten en potentiële afnemers. We streven ernaar om steeds de beste kwaliteit aan te kopen. Alle info over de aankoop van verse vis kan u bekomen via sales@detroyer.be

  • Onze verkoopsmedewerkers kan u makkelijk bereiken via 053.60.72.81 of sales@detroyer.be. Reguliere klanten & frequente afnemers kunnen gebruikmaken van het online bestelplatform.

  • Boekhouding Debiteuren: evy.goessens@detroyer.be – 053.60.72.83 Crediteuren: finance@detroyer.be – 053.60.72.83 Kwaliteitscontrole Twee full time HACCP-kwaliteitscontroleurs monitoren alle kwaliteitsprocessen. Je kan hen bereiken via quality@detroyer.be Meer info over de kwaliteitsdienst

Onze klanten

vishandelaars – retail – hotelscholen – traiteurs – ziekenhuizen – cateringbedrijven – restaurants

Dagelijks kunnen zij rekenen op snelle en correcte leveringen. Wij bieden alle klanten een vers en gevarieerd aanbod dat just-in-time geleverd wordt. We maken ons sterk dat wat de klant in de loop van de dag bestelt uit onze assortimentslijst, de volgende dag (of sneller) kan geleverd worden.

Het voornaamste doel is een tevreden klant zo ruim mogelijk bedienen met service, een hoge kwaliteit en een correcte prijs. De keuzemogelijkheden op de markt zijn zo groot dat je constant onder een enorme druk moet werken, en het schept dan ook voldoening dat wij ondanks deze druk er ook in slagen om te blijven groeien.

Hypermoderne infrastructuur

De Troyer opereert vanuit een hypermoderne nieuwbouw, waar rekening wordt gehouden met zeer strenge hygiënische voorschriften. Naast kwaliteit draagt De Troyer hygiëne dus ook hoog in het vaandel. Het hele gebouw ademt verder duurzaam ondernemerschap, dankzij de investering in verschillende vormen van groene energie. Zo gebeurt het woon-werkverkeer onder meer met elektrische auto’s, zijn er state-of-the-art windmolens en ligt het volledige dak vol met zonnepanelen. Ook efficiënte afvalverwerking krijgt de nodige aandacht. 

DUURZAAM ONDERNEMERSCHAP

Het dak van De Troyer is grotendeels bedekt met 770 zonnepanelen. De energie hieruit staat gelijk aan een halvering van ons verbruik. Verder bezitten we elf elektrische poolwagens. De chauffeurs krijgen zo’n energiezuinige wagen ter beschikking voor een vlot en duurzaam woon-werkverkeer. De Troyer heeft eveneens geïnvesteerd in twee state-of-the-art windmolens. De energie die hieruit voortvloeit, wordt voornamelijk gebruikt om de elektrische poolwagens op te laden.

Sociaal geëngageerd personeelsbeleid

De Troyer NV werkt al enkele jaren samen met Compaan. Compaan wil op een duurzame manier mensen met onderbenutte talenten integreren in de arbeidsmarkt, in samenwerking met de bedrijfswereld. Dit maakt deel uit van ons personeelsbeleid waarin we streven naar de juiste mens op de juiste plaats. Bekijk hier hoe dit voor ons in zijn werk gaat.