Kwaliteitsdienst

U bent hier : Home / Kwaliteitsdienst

De firma De Troyer garandeert de voedselveiligheid van zijn producten dankzij het opvolgen van de Belgische en Europese wetgeving. Ons actief HACCP-team zorgt voor duidelijke procedures en werkinstructies. Aan de hand van leveranciersselectie, een gedetailleerde in- en uitgangscontrole wordt er een eerste selectie uitgevoerd. At random worden de producten fysisch, chemisch en microbiologisch geanalyseerd door een geaccrediteerd laboratorium, waarbij de frequentie van analyse bepaald wordt volgens verordening EG 2073/2005. Verder vormt een continu en/of batchgewijze opvolging van de verschillende CCP’s (Critical Control Points), stroomschema’s en corrigerende maatregelen de basis om een veilig en kwaliteitsvol product te bekomen.

Sinds 2015 is De Troyer ook MSC-ASC-gecertificeerd. Op die manier trachten wij ook aandacht te schenken aan duurzaam gevangen vissoorten.

De Troyer is bovendien trotse houder van een IFS-label higher level. Dit label toont aan dat we voldoen aan de hoogste eisen wat betreft voedselveiligheid.

Transport

De goederen worden aan onze klanten geleverd in gecompartimenteerde voertuigen. De compartimenten zijn voorzien van koelinstallatiesysteem met een online temperatuurregistratie. De opvolging van de temperatuur van opslagruimten en transport gebeurt door middel van een automatisch alarmsysteem en visueel controle. Zo garanderen wij dat onze koude keten niet wordt onderbroken en onze grote variatie van producten steeds op een correcte temperatuur bij u worden geleverd. Het beheersen van de koude keten is onze belangrijkste kritische punt (CCP). Deze CCP wordt uitermate strikt opgevolgd.

Traceerbaarheidssysteem

Het traceerbaarheidssysteem van De Troyer garandeert een opvolging van grondstof tot en met eindverbruiker tot op het uiterst niveau. Er is eveneens een recall en blokkeringsprocedure aanwezig.

Klachten & Non-conformiteiten

Aangezien al onze aandacht naar de klantentevredenheid gaat, worden alle klachten geregistreerd, geanalyseerd, behandeld en bijgehouden. Klachten kan u steeds doorsturen naar quality@detroyer.be