Over De Troyer NV

U bent hier : Home / Over De Troyer NV

Hoe het begon ...

Het bedrijf is opgericht in 1972 door Eric De Troyer. Sinds 1996 is het overgenomen door de tweede generatie en staat nu onder leiding van CEO Stefan Van Sande. Zijn aanpak resulteerde in een forse omzet en personeelsgroei. Het afgelopen jaar realiseerde De Troyer een omzet van 19 miljoen euro.

Voor het vijfde jaar op rij is De Troyer genomineerd als Gazellebedrijf. Opmerkelijk dat we vijf jaar op rij tot de snelst groeiende ondernemingen van de provincie behoren.

Goede kennis van de markt

Onze locatie in Oordegem van meer dan 2000 m2 werkruimte schept de mogelijkheid de klant een zeer ruim assortiment aan te bieden, niet alleen in dagverse visproducten, maar ook vleeswaren, gevogelte, groenten, alsook tal van delicatessen. Deze productdiversiteit is een extra service voor onze klanten. Deze kiezen bewust voor versheid, kwaliteit en een uitgebreid gamma van verse vis, droogvoeding en diepvriesassortiment.

Een goede kennis van de markt is bij ons heel cruciaal. We kopen steeds brutovis aan zodat we zeker zijn dat we kwaliteitsproducten kopen. Het fileren gebeurt bij ons ter plaatse. Wij leveren dan ook aan tal van sterrenrestaurants. Die ervaring koppelen we ook terug aan onze aankoop zodat al onze klanten kunnen genieten van een uitstekende kwaliteit.

Dagelijks gaan we naar de vroegmarkt in Rungis (Parijs). Voor de liefhebbers en vakmensen in de horeca is dit het paradijs. Het is de enige vroegmarkt die een dergelijk uitgebreid gamma van dagverse producten aanbiedt, en deze zijn zeker niet altijd duurder dan de producten hier bij ons.

Onze departementen

 • CEO : Stefan Van Sande
  Stefan.Van.Sande@detroyer.be

  Hoofd boekhouding: Ann De Rop
  finance@detroyer.be

 • De Troyer combineert steeds de kwaliteitsbeoordelingen van de visafslag met een controle ter plaatse.
  Zowel in Zeebrugge – Stellendam – Ijmuiden – Colijnsplaat – Thyboron ( DK) hebben wij ervaren mensen ter plaatse die ruim voor de afslag begint overleggen met het thuisfront wat waar en van wie zal gekocht worden.
  We streven ernaar om steeds de beste kwaliteit aan te kopen. Via onze bedrijfsvideo ontdek je de mogelijkheden van de afslag Zeebrugge. Alle info over aankopen verse vis bekomt u via carlo.smekens@detroyer.be

 • Onze verkoopsdienst kan u bereiken via 053.60.72.81

  Isabel Van Sande
  Uw specialist vishandels
  0474/62.59.05 – Isabel.Van.Sande@detroyer.be

  Carlo Smekens
  Uw specialist catering en collectiviteiten
  0475/ 32 94 63 – Sales@detroyer.be

 • Dienst Boekhouding
  Debiteuren info : luc.coppens@detroyer.be – 053.60.72.83
  Crediteuren info: finance@detroyer.be – 053.60.72.83

  Kwaliteitsdienst
  Twee full time HACCP-kwaliteitscontroleurs monitoren alle kwaliteitsprocessen. Je kan hen bereiken via quality@detroyer.be
  Meer info over kwaliteitsdienst

Onze klanten

sterrenrestaurants  ziekenhuizen  hotelscholen  traiteurs  cateringbedrijven  vishandelaars

Dagelijks kunnen zij rekenen op snelle en correcte leveringen. Wij bieden alle klanten een vers en gevarieerd aanbod dat just-in-time geleverd wordt. We maken ons sterk dat wat de klant in de loop van de dag bestelt uit onze assortimentslijst, de volgende dag (of sneller) kan geleverd worden.

Het voornaamste doel is een tevreden klant zo ruim mogelijk bedienen met service, kwaliteit en correcte prijs. De keuzemogelijkheden op de markt zijn zo groot dat je constant onder een enorme druk moet werken, en het schept dan ook voldoening dat wij ondanks deze druk er ook in slagen om te blijven groeien.

Onze toekomstplannen

De Troyer kocht een stuk grond, gelegen in het regionaal bedrijventerrein Zuid IV te Erembodegem. Op dit ogenblik bevinden de plannen zich in hun eindfase en wij hopen begin 2017 ons nieuw pand te kunnen inhuldigen.

Werken met mensen met een ziekte of beperking

De Troyer NV werkt al enkele jaren samen met Compaan. Compaan wil op een duurzame manier mensen met onderbenutte talenten integreren in de arbeidsmarkt, in samenwerking met de bedrijfswereld. Dit maakt deel uit van ons personeelsbeleid waarin we streven naar de juiste mens op de juiste plaats.

Bekijk hier hoe dit voor ons in zijn werk gaat.